AGENDA

  • 25-01: Kledingswap

  • 05-02: Borrel

  • 21-02: Workshop Sjamanisme

  • 28-02: Lezing over Toerisme van Dr. Catherine Robb

Bestuur 2020-2021

Voorzitter: Lennart Janssen Vice-voorzitter: Vincent Bleuzé Secretaris: Simone Huisman Raven Wouters PR-commissaris: Willem van...

Bestuur 2019-2020

Lyanne Beets - Voorzitter Iris Hellemons - Vicevoorzitter en PR Manager Sanne de Jong - Secretaris Daan Kremers -...

Meet the board

Board 2023-2024

Hey lieve Sapientjes,

Het bestuur voor het jaar 2023-2024 is officieel ingetreden en we zijn klaar om er een mooi jaar van te maken. We gaan dit jaar genoeg leuke borrels, interessante lezingen en gezellige samenkomsten organiseren dus hou de socials goed in de gaten! We stellen ons hier even voor. Ook leggen we uit wat we dit jaar zullen doen en bij wie je moet aankloppen voor verschillende vragen.

Heb jij interesse om volgend jaar in het bestuur te komen of heb je er vragen over? Twijfel niet om ons te mailen, appen of dm’en!

Roos Springintveld

Voorzitter

Hoi ik ben Roos Springintveld en ik mag de voorzitter zijn dit jaar. Dat betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor het bestuur voor alle leden en externe partijen. Met elke algemene vraag kun je naar mij komen. Ik ben zelf begonnen in de filosofie met een pre-master maar ben nu bezig met de laatste vakken van de Master PMP. Mijn filosofische interesses liggen bij filosofie van psychologie, bewustzijnsfilosofie of feministische filosofie.

Frodo Boschman

Penningmeester

Hoi mede-filosoofjes, ik ben Frodo Boschman en ik ben de enige echte penningmeester dit jaar. Ik waak over het Sapi-geld en zorg dat geen enkele cent van jullie contributie verloren gaat. Maar de leden hebben natuurlijk de grootste waarde, dus wees niet bang om je ideeën te delen met mij. Wil je iets geks doen met Sapi? Bedenk een plan, dan regel ik het geld. Serieus, als jij het doet, doe ik het ook.. #KeepSapiGreat

Ziyal Hooijmakers

Secretaris & PR-Commissaris

Hey hey, ik ben Ziyal Hooijmakers en ik ben de secretaris en PR. Voor alle vragen over je lidmaatschap en alle posts en activiteiten kun je naar mij toekomen!

Vragen en Informatie

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de borrels en lezingen? Of heb je vragen over het bestuur?  Heb je goede ideeën om Sapi nog leuker te maken of zou je zelf iets willen organiseren? Aarzel niet en kom met een van ons babbelen of mail ons of stuur een berichtje via de socials. Tot bij de borrels en activiteiten!

Groetjes,

Het SAPI-bestuur 2023-2024

Philosophy Gala 2021

Over Sapi

Sapientia Ludenda, of kortweg Sapi, is de studievereniging van de opleiding Wijsbegeerte aan Tilburg University. De uitdrukking ‘Sapientia Ludenda’ laat zich vertalen als ‘De wijsheid die spelen moet’. Door het jaar heen organiseert Sapi lezingen en andere activiteiten met zeer uiteenlopende onderwerpen en sprekers, die altijd garant staan voor een leuke en leerzame avond.

Tilburg University

mailsapi@gmail.com