SAPI – PrutPraters

Na een Februari gevuld met lezingen over depressieve onderwerpen, zijn we als bestuur eens rond de tafel gaan zitten met het idee om weer wat vrolijkheid terug te brengen.
De lente komt eraan en met die opkomst van het nieuwe leven, wilde we een nieuw SAPI-evenement bedenken. Met grote trots kondigen wij de eerste SAPI- PrutPraters in de geschiedenis van de studievereniging aan!

PrutPraters is een concept dat afstamt van de klassieke PechaKucha. Het heeft verder niets met al deze officiële copyrighted evenementen te maken; het is gewoon een evenement van en voor het handjevol filosofen in Tilburg. Het idee is om een lezing te houden in een korter format. Zo kunnen we a) lekker veel mensen aan het woord laten op één avond en b) kunnen de sprekers niet eindeloos lang de diepte in duiken over lastige onderwerpen. Op deze manier hopen we een platform te creëren waar we op een informelere manier toch ons verhaal kwijt kunnen.

Op 30 April vanaf 19:45 is de eerste SAPI PechaKucha en er is nog ruimte over voor een aantal sprekers. Voel jij je geroepen om wat filosofisch te ouwehoeren?, heb jij een fantastisch verhaal om te delen?, ben je al een tijdje opzoek naar een podium om jouw boodschap mee te delen en duurt dit ernstig toevallig precies 6 minuut 40? Meld je dan aan via deze link: https://goo.gl/forms/1zROoZAx9TiWm2DE2 of reageer op deze mail. Het onderwerp hoeft nog niet helemaal vast te staan om je aan te melden. Mocht je meer informatie willen over het format, stuur dan even een berichtje

Is het antwoord op alle bovenstaande vragen “Nee” maar heb je die avond zin om binnen een informele sfeer toch nog wat op te pikken die avond? Kom dan lekker in het publiek zitten met een drankje in de hand!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij!